Deze Disco Show is ook geschikt voor kinderen met een handicap, vraag naar de mogelijkheden.

Dit wordt de leukste Carnaval Disco Show van het jaar!

Stilzitten tijdens de Carnaval Disco Show gaat niet lukken. Want tijdens deze Carnaval Disco Show gaan altijd de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Dansen, springen, swingen en zingen. Meedoen is altijd fun en je kunt ook nog eens geweldige leuke prijzen winnen.

De Carnaval Disco Show is veel meer dan gewoon een kinderdisco. De Super Disco Show is een 3 uur durende all-in show vol entertainment, show en hits voor kinderen van ±6 t/m 12 jr. De Carnaval Disco Show heeft een hoog meezing en meedoe gehalte. Deze show heeft heel veel leuke podium acts die voor de kinderen leuk zijn om mee te doen en het publiek zullen laten genieten van geweldige optredens. Natuurlijk kan de show in overleg op maat worden aangepast.

De Carnaval Disco Show is een voor elke organisatie de oplossing voor een volledige ochtend, middag of avond programma invulling. Inclusief prijsjes voor de kinderen. Dit wordt het leukste Super feest voor jong en oud. Omdat de show uit meerdere ±20 minuten durende onderdelen bestaat is de show ook zeer goed in te passen in bijvoorbeeld een jeugdzitting met vaste onderdelen.

Met o.a. Carnaval gymnastiek, leuke carnavalsles, spannende battles tussen de jongens en meisjes, Luchtgitaar spelen, Limbo carnaval, de leukste danswedstrijd met prijsjes en nog veel meer.

 

DeFeestDj is een ervaren Kids DJ-entertainer die de kinderen moeiteloos kan bezighouden met disco onderdelen die alle kinderen leuk zullen vinden.

 

Nog niet alles geregeld maar al wel een datum gepland voor carnaval?!

Reserveer via optie of direct boeken gauw de datum.

2u of op maat vanaf €275,-

Voorbereidings/reiskosten €25,-*

Prijzen zijn excl. 6% BTW.

inclusief:

Geluid tot 100 deelnemers

4 disco lichteffecten

Rookmachine

Bellenblaasmachine

Beeldscherm binnen/buiten

prijspakket klein

 

Deze show is te boeken via www.GrootApplaus.nl

*uitleg voorbereidings/reiskosten

Elke show is uit te breiden met o.a. een rookmachine, bellenblaasmachine, extra disco lichteffecten en extra prijspakketten.


 

 

 

 

 

 

 

Nu met gratis internetpagina voor alle gasten:

Ga naar de pagina

Commissie Kindermiddag van CV Dun Ezelskop - Sevenum.


Na jaren een vaste DJ op onze kinder-carnavalsmiddag gehad te hebben, kwam De FeestDJ deze middag voor ons verzorgen. En het was leuk! De kinderen reageerden enthousiast op het scherm en deden goed mee met de spelletjes. Alles prima verlopen volgens afspraak! Wij zijn zeer tevreden.


DeFeestDj

06-10981287

Facebook

DeFeestDj

 Echt (Limburg)

Ga voor entertainment voor bedrijven, scholen ect. naar: