Dit wordt het leukste discofeest van het jaar!
Geschikt voor elk kinderfeest.

Stilzitten tijdens de Super Disco Show gaat niet lukken. Want tijdens deze Super Disco Show gaan altijd de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Dansen, springen, swingen en zingen. Meedoen is altijd fun en je kunt ook nog eens geweldige leuke prijzen winnen. Een aanrader voor elk kinderfeest, schoolfeest, sportdag, en bijvoorbeeld een afscheidsfeest!

 

Deze Super Disco Show is veel meer dan gewoon een kinderdisco. De Super Disco Show is een 2 uur durende all-in show vol entertainment, show en battles voor jongens én meisjes van ±6 t/m 12 jr. Geen suffe spelletjes en kinderachtige muziek. Maar super coole battles en een super spannende danswedstrijd waar jongens en meisjes tijdens de hele show proberen om een discobandje te winnen. De Disco Show onderdelen zijn geschikt voor kinderen van ±6 t/m 12 jr.

 

De Super Disco Show heeft een hoog meezing en meedoe gehalte. En omdat DeFeestDj gebruik maakt van heel veel muzikaal jeugdsentiment is de show ook een geweldige belevenis voor volwassenen.

Inclusief:

Ledscherm of beamer + scherm.

Geluid (tot ±50 deelnemers), disco licht en effecten.

Ervaren kinder DJ-entertainer

15x disco bandjes/prijsjes en disco diploma's.

Jippiehiepiehoerafeest Prijs
Middag €195,-
Avond € 245,-
Reiskosten € 0,75 p/km (Echt Limb.)

Aanvraag offerte formulier
het hieperdepiep hoera feest is inclusief