Dit wordt het glowste discofeest van het jaar!
Geschikt voor elk kinderfeest.

Stilzitten tijdens de LedsGlowCrazyDisco gaat niet lukken. Want tijdens deze LedsGlowCrazyDisco gaan altijd de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Dansen, springen, swingen en zingen. Meedoen is altijd fun en je kunt ook nog eens geweldige leuke prijzen winnen. Een aanrader voor elk kinderfeest, schoolfeest, sportdag, en bijvoorbeeld een afscheidsfeest!

 

Deze LedsGlowCrazyDisco is veel meer dan gewoon een kinderdisco. De LedsGlowCrazyDisco is een 2 uur durende all-in show vol entertainment, show en battles voor jongens én meisjes van ±6 t/m 12 jr. Geen suffe spelletjes en kinderachtige muziek. Maar super coole battles en een super spannende danswedstrijd waar jongens en meisjes tijdens de hele show proberen om een discobandje te winnen. De Disco Show onderdelen zijn geschikt voor kinderen van ±6 t/m 12 jr.

 

De LedsGlowCrazyDisco heeft een hoog meezing en meedoe gehalte. En omdat DeFeestDj gebruik maakt van heel veel muzikaal jeugdsentiment is de show ook een geweldige belevenis voor volwassenen.

Inclusief:

Ledscherm of beamer + scherm.

Geluid (tot ±50 deelnemers), disco licht en effecten.

Ervaren kinder DJ-entertainer

15x disco bandjes/prijsjes en disco diploma's.

LedsGlowCrazyDisco Prijs
Middag €195,-
Avond € 245,-
Reiskosten € 0,75 p/km (Echt Limb.)

Aanvraag offerte formulier
het hieperdepiep hoera feest is inclusief

Ervaren entertainer

disco diploma

geluid tot 50 deelnemers

Disco effecten

Beeldscherm/ beamer en scherm

Prijsjes/disco bandjes

Verschillende lichteffecten

2 uur show

battles/spellen lft. 6 t/m 12 jaar