Deze Disco Show is ook geschikt voor kinderen met een handicap, vraag naar de mogelijkheden.

Dit wordt het leukste discofeest van het jaar!

Stilzitten tijdens de Apres Ski  Disco Show gaat niet lukken. Want tijdens deze Apres Ski  Disco Show gaan altijd de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Dansen, springen, swingen en zingen. Meedoen is altijd fun en je kunt ook nog eens geweldige leuke prijzen winnen.

De Apres Ski  Disco Show is veel meer dan gewoon een kinderdisco. De Apres Ski Disco Show is een 3 uur durende all-in show vol entertainment, show en hits voor kinderen van ±6 t/m 12 jr. De Apres Ski  Disco Show heeft een hoog meezing en meedoe gehalte.

En omdat DeFeestDj gebruik maakt van heel veel muzikaal jeugdsentiment is de show ook een geweldige belevenis voor alle volwassenen.

De Apres Ski  Disco Show is een voor elke organisatie de oplossing voor een volledige ochtend, middag of avond programma invulling. Inclusief prijsjes voor de kinderen. Dit wordt het leukste disco feest voor jong en oud. Zeer geschikt voor kerstmarkten, winter evenementen en ski en ijsbanen.

Met o.a. Apres Ski les, Breekdansen, Luchtgitaar spelen, Ski Limbo en nog veel meer.

 

DeFeestDj is een ervaren Kids DJ-entertainer die de kinderen moeiteloos kan bezighouden met disco onderdelen die alle kinderen leuk zullen vinden.

 

Nog niet alles geregeld maar al wel een datum gepland voor het feestje!

Reserveer gauw de datum.

ma - do. 3x 60 min. €165,-

(vrij - zo + €25,-)

Voorbereidings/reiskosten €25,-*

Prijzen zijn excl. 6% BTW.

inclusief:

Geluid tot 20 deelnemers.
2 disco lichteffecten.
Beeldscherm binnen/buiten.
Prijspakket klein.

*uitleg voorbereidings/reiskosten

Elke show is uit te breiden met o.a. een rookmachine, bellenblaasmachine, extra disco lichteffecten en extra prijspakketten.


Voor vragen over shows, beschikbaarheid en boekingen belt u +31 (0)6-10981287


DeFeestDj

06-10981287

Facebook

DeFeestDj

 Echt (Limburg)

Ga voor entertainment voor bedrijven, scholen ect. naar: