Deze Disco Show is ook geschikt voor kinderen met een handicap, vraag naar de mogelijkheden.

Het leukste verjaardag disco feest van het jaar!
Geschikt voor elk verjaardagsfeest.

Stilzitten tijdens de Verjaardag Disco Show gaat niet lukken. Want tijdens de Verjaardag Disco Show gaan altijd de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Dansen, springen, swingen en zingen. Meedoen is altijd fun en je kunt ook nog eens geweldige leuke prijzen winnen. En natuurlijk word de jarige tijdens deze show een aantal keren in het middelpunt gezet.

De Verjaardag Disco Show is veel meer dan een kinderdisco met alleen muziek. De Verjaardag Disco Show is een 2 en een half uur durende all-in show vol entertainment, show en hits voor jongens én meisjes van ±6 t/m 12 jr. De Verjaardag disco show heeft een hoog meezing en meedoe gehalte. En omdat DeFeestDj gebruik maakt van heel veel muzikaal jeugdsentiment is de show ook een geweldige belevenis voor alle volwassenen.


Horeca ruimte of thuis, binnen of buiten, de Verjaardag Disco Show kan overal. De Verjaardag Disco Show kan door de compacte installatie zelfs in een woonkamer of garage worden gehouden. De Verjaardag Disco Show is inclusief prijzenpakket t.w.v. 10 euro.

 

Dit wordt het leukste disco feest voor jong en oud. Het enige wat u regelt is: locatie, eten + drinken en toezicht.  DeFeestDj zorgt ervoor dat het onvergetelijk feest word.

Met o.a. Birthday battle, Doe de Moonwalk, Hieperde discodans, Happy Breakdansen, Luchtgitaar spelen, de Everybody dans now dans wedstijd en nog veel meer.

 

Nog niet alles geregeld maar al wel een datum gepland voor het feestje!

Reserveer gauw de datum.

Pakket 1: 2 uur show €150,-  excl. 9% btw

(alleen te boeken op ma t/m do, niet op feestdagen)
geluid (tot ± 20 pers.) lichtset basis, beeld en DeFeestDj.
10 prijsjes/disco bandjes, disco diploma’s voor alle deelnemers.

 

Pakket 2: 3 uur show €195,-  excl. 9% btw
geluid  (tot ± 50 pers.), lichtset basis + 4x disco-lampen, beeld en DeFeestDj, 15 prijsjes/disco bandjes, disco diploma’s voor alle deelnemers.

 

Pakket 3: 3 uur show €225,-  excl. 9% btw

geluid (tot ± 100 personen), licht-set groot (gobo led effect, led-bar, discobol, 2x led-tube ), RGB-laser of Neon lichtset, 2x led-rookmachine en bellenblaas-machine, beeld en DeFeestDj, 25 prijsjes/disco bandjes en disco diploma’s voor alle deelnemers.


voorbereiding/reiskosten:

€10,- ma/do binnen 40 km vanaf Echt-Susteren (L) : 

kijk voor meer info bij Prijslijst.


Voor vragen over shows, beschikbaarheid en boekingen belt u +31 (0)6-10981287

Marleen en Arnaud
en co:

 

Arnaud had de dag van zijn leven. Hij vindt dat elke zondag de feestdj moet komen, zegt hij!! Ook de volwassenen hebben erg genoten van je muziek en entertaining! Het was gewoon super!
Dus ga vooral zo door!


DeFeestDj

06-10981287

Facebook

DeFeestDj

 Echt (Limburg)

Ga voor entertainment voor bedrijven, scholen ect. naar: