Dit wordt het leukste discofeest van het jaar!
Geschikt voor elk kinderfeest.

Stilzitten tijdens de Sunny Funny Disco Show gaat niet lukken. Want tijdens deze Sunny Funny Disco Show gaan altijd de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Dansen, springen, swingen en zingen. Meedoen is altijd fun en je kunt ook nog eens geweldige leuke prijzen winnen. Een aanrader voor verjaardag, kinderfeest, schoolfeest, en bijvoorbeeld groep 8 afscheidsfeest!

 

De Sunny Funny Disco Show is veel meer dan gewoon een kinderdisco. De Sunny Funny  Disco Show is een 2 en een half uur durende all-in show vol entertainment, show en battles voor jongens én meisjes van ±6 t/m 12 jr. Geen suffe spelletjes en kinderachtige muziek. Maar super coole battles en een super spannende danswedstrijd waar jongens en meisjes de hele show proberen om een discobandje te winnen. De Sunny Funny  Show onderdelen zijn leuk voor kinderen van ±6 t/m 12 jr.

 

De Sunny Funny  disco show heeft een hoog meezing en meedoe gehalte. En omdat DeFeestDj gebruik maakt van heel veel muzikaal jeugdsentiment is de show ook een geweldige belevenis voor alle volwassenen.


Horeca ruimte of thuis, binnen of buiten, de Sunny Funny Disco Show kan overal. De Sunny Funny Disco Show kan door de compacte installatie zelfs in een woonkamer of garage worden gehouden. De Sunny Funny Disco Show is inclusief leuke prijsjes.

Dit wordt het leukste disco feest voor jong en oud.

Alle Disco Shows zijn inclusief geluid, licht, beeld, prijsjes/disco bandjes en disco diploma’s.
En natuurlijk de ervaren entertainer DeFeestDj.

Middag   €195,-  excl. 9% btw
  Avond     €225,- excl. 9% btw
120 minuten
Ledscherm of beamer + scherm
Leeftijd ±6 t/m 12 jr.
Geluid tot 50 deelnemers
4x Disco Licht
1x ervaren kinder DJ-entertainer
15x disco bandjes/prijsjes
Tot 50 km inbegrepen, vanaf 50 km €0,45 p/km (Echt(L)


Maak elk feest nog leuker en spannender met een of meerdere extra's.Voor vragen over shows, beschikbaarheid en boekingen belt u +31 (0)6-10981287.

DeFeestDj

+31 (0)6-10981287

Facebook

DeFeestDj

 Echt (Limburg)

Ga voor entertainment voor bedrijven, scholen ect. naar:


DeFeestDj voor de leukste kinderanimatie in heel Nederland, België en Duitsland !!