Dit wordt het leukste discofeest van het jaar!

 

Geschikt voor elk kinderfeest.

Met de schuimmachine is elke Disco Show nog sensationeler. Tijdens de SchuimPret Disco gaat de schuimmachine een paar keer aan en dat zorgt voor groot plezier bij alle gasten. Het schuim is vooral geschikt voor buiten feestjes. Maar binnen kan ook in overleg. Naast de spannende battles en leuke wedstrijden kan er gesprongen en gedanst worden tijdens meerdere schuimbuien. Deze schuimbuien zijn leuk voor alle leeftijden.

 

Standaard 1 schuimmachine  Voor extra veel schuimpret is er ook het SchuimPrettiger pakket voor extra veel schuim met 3x een schuimmachine voor heel veel schuim.

 

De SchuimPret Disco is een 2 uur durende all-in show vol entertainment, show en battles voor jongens én meisjes van ±6 t/m 12 jr. Geen suffe spelletjes en kinderachtige muziek. Maar super coole battles en een super spannende danswedstrijd waar jongens en meisjes de hele show proberen om een discobandje te winnen. Alle Disco Show onderdelen zijn leuk voor kinderen van ±6 t/m 12 jr.

Horeca ruimte of thuis, binnen of buiten, de SchuimPret Disco kan overal. De SchuimPret Disco kan door de compacte installatie zelfs in de tuin of garage worden gehouden. De SchuimPret Disco is inclusief Disco winnaars bandjes. En voor alle deelnemers is er een disco diploma.

Alle Disco Shows zijn inclusief geluid, licht, beeld, prijsjes/disco bandjes en disco diploma’s.
En natuurlijk de ervaren entertainer DeFeestDj.

Middag   €245,-  excl. 9% btw
  Avond     €275,-  excl. 9% btw
120 minuten
Ledscherm of beamer + scherm
Leeftijd ±6 t/m 12 jr.
Geluid tot 50 deelnemers
1x schuimmachine
SchuimPrettiger Pakket XL +€75,-
1x ervaren kinder DJ-entertainer
15x disco bandjes/prijsjes
Tot 50 km inbegrepen, vanaf 50 km €0,55 p/km (Echt(L)

Marleen en Arnaud
en co:

 

Arnaud had de dag van zijn leven. Hij vindt dat elke zondag de feestdj moet komen, zegt hij!! Ook de volwassenen hebben erg genoten van je muziek en entertaining! Het was gewoon super!
Dus ga vooral zo door!


Voor vragen over shows, beschikbaarheid en boekingen belt u +31 (0)6-10981287.

DeFeestDj

+31 (0)6-10981287

Facebook

DeFeestDj

 Echt (Limburg)

Ga voor entertainment voor bedrijven, scholen ect. naar:


DeFeestDj voor de leukste kinderanimatie in heel Nederland, België en Duitsland !!