Deze Disco Show is ook geschikt voor kinderen met een handicap, vraag naar de mogelijkheden.

Marleen en Arnaud
en co:

 

Arnaud had de dag van zijn leven. Hij vindt dat elke zondag de feestdj moet komen, zegt hij!! Ook de volwassenen hebben erg genoten van je muziek en entertaining! Het was gewoon super!
Dus ga vooral zo door!

Dit wordt het leukste discofeest van het jaar!
Geschikt voor elk kinderfeest.

Met de led schuimmachine is elke Disco Show nog sensationeler. Tijdens de  SchuimPlezier Disco Show gaat de schuimmachine een paar keer aan en dat zorgt voor groot plezier bij alle gasten. Het schuim is vooral geschikt voor buiten feestjes. Maar binnen kan ook in overleg.

 

Stilzitten tijdens de SchuimPlezier Disco Show gaat niet lukken. Want tijdens deze SchuimPlezier Disco Show gaan altijd de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Dansen, springen, swingen en zingen. Meedoen is altijd fun en je kunt ook nog eens geweldige leuke prijzen winnen. Een aanrader voor verjaardag, kinderfeest, schoolfeest, en bijvoorbeeld groep 8 afscheidsfeest!

De SchuimPlezier Disco Show is veel meer dan gewoon een kinderdisco. De SchuimPlezier Disco Show is een 2 en een half uur durende all-in show vol entertainment, show en battles voor jongens én meisjes van ±6 t/m 12 jr. Geen suffe spelletjes en kinderachtige muziek. Maar super coole battles en een super spannende danswedstrijd waar jongens en meisjes de hele show proberen om een discobandje te winnen. Alle Disco Show onderdelen zijn leuk voor kinderen van ±6 t/m 12 jr.

 

De SchuimPlezier disco show heeft een hoog meezing en meedoe gehalte. En omdat DeFeestDj gebruik maakt van heel veel muzikaal jeugdsentiment is de show ook een geweldige belevenis voor alle volwassenen.


Horeca ruimte of thuis, binnen of buiten, de SchuimPlezier Disco Show kan overal. De SchuimPlezier Disco Show kan door de compacte installatie zelfs in de tuin of garage worden gehouden. De SchuimPlezier Disco Show is inclusief leuke prijsjes. En voor alle deelnemers is er een disco diploma.

Dit wordt het leukste disco feest voor jong en oud.

Met o.a. Doe de Moonwalk, Mee Brul Karaoke, Hakke Takke Battle,  jongens meisjes battles, EverybodyDansNow danswedstrijd en nog veel meer.

Voor vragen over shows, beschikbaarheid en boekingen belt u +31 (0)6-10981287.

SchuimPlezier Disco Show:

2 en een half uur show

€235,-  excl. 9% btw en Voorbereidings/reiskosten vanaf €35

 

Inclusief:

1x  geluid (tot 50 personen)

4x licht

1x led-schuimmachine

1x beeld (beamer + scherm of led tv)

1x ervaren kinder DJ-entertainer

20x disco bandjes/prijsjes

en Disco Diploma's voor alle deelnemers

 

Leeftijd advies  ±4 t/m 12 jr.

Kijk voor de voorbereiding/reiskosten bij Prijslijst.

Alle Disco Shows zijn inclusief geluid, licht, beeld, prijsjes/disco bandjes en disco diploma’s.
En natuurlijk de ervaren entertainer DeFeestDj.


DeFeestDj

+31 (0)6-10981287

Facebook

DeFeestDj

 Echt (Limburg)

Ga voor entertainment voor bedrijven, scholen ect. naar:


DeFeestDj voor de leukste kinderanimatie in heel Nederland, België en Duitsland !!