Deze Disco Show is ook geschikt voor kinderen met een handicap, vraag naar de mogelijkheden.

Marleen en Arnaud
en co:

 

Arnaud had de dag van zijn leven. Hij vindt dat elke zondag de feestdj moet komen, zegt hij!! Ook de volwassenen hebben erg genoten van je muziek en entertaining! Het was gewoon super!
Dus ga vooral zo door!

Dit wordt het leukste discofeest van het jaar!
Geschikt voor elk kinderfeest.

Met RGB kleuren lazer en de rookmachine is deze Disco Show nog sensationeler. Tijdens de  LazerFantastik Disco Show gaat de Lazer vaak aan en dat zorgt voor groot plezier bij alle gasten.

 

Stilzitten tijdens de LazerFantastik Disco Show gaat niet lukken. Want tijdens deze LazerFantastik Disco Show gaan altijd de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Dansen, springen, swingen en zingen. Meedoen is altijd fun en je kunt ook nog eens geweldige leuke prijzen winnen. Een aanrader voor verjaardag, kinderfeest, schoolfeest, en bijvoorbeeld groep 8 afscheidsfeest!

De LazerFantastik Disco Show is veel meer dan gewoon een kinderdisco. De LedPret Disco Show is een 2 en een half uur durende all-in show vol entertainment, show en battles voor jongens én meisjes van ±6 t/m 12 jr. Geen suffe spelletjes en kinderachtige muziek. Maar super coole battles en een super spannende danswedstrijd waar jongens en meisjes de hele show proberen om een discobandje te winnen. Alle Disco Show onderdelen zijn leuk voor kinderen van ±6 t/m 12 jr.

 

De LazerFantastik Disco Show heeft een hoog meezing en meedoe gehalte. En omdat DeFeestDj gebruik maakt van heel veel muzikaal jeugdsentiment is de show ook een geweldige belevenis voor alle volwassenen.


Horeca ruimte of thuis, binnen of buiten, de LazerFantastik Disco Show kan overal als het donker is. De LazerFantastik Disco Show kan door de compacte installatie zelfs in een woonkamer of garage worden gehouden. De LazerFantastik Disco Show is inclusief leuke prijsjes. En voor alle deelnemers is er een disco diploma.

Dit wordt het leukste disco feest voor jong en oud.

Met o.a. Doe de Moonwalk, Mee Brul Karaoke, Hakke Takke Battle,  jongens meisjes battles, Everybody dans now danswedstrijd en nog veel meer.

Voor vragen over shows, beschikbaarheid en boekingen belt u +31 (0)6-10981287.

LazerFantastik Disco Show:

2 en een half uur show

€235,-  excl. 9% btw

Voorbereidings/reiskosten vanaf €35

 

Inclusief:

 

1x  geluid (tot 50 personen)

RGB Lazer en 1x led rookmachine

1x beeld (beamer + scherm of led tv)

1x ervaren kinder DJ-entertainer

20x disco bandjes/prijsjes

en Disco Diploma's voor alle deelnemers

 

Leeftijd advies  ±4 t/m 12 jr.


Voor meer opties en prijzen kijk bij prijslijst en of het boekingsformulier.

Alle Disco Shows zijn inclusief geluid, licht, beeld, prijsjes/disco bandjes en disco diploma’s.
En natuurlijk de ervaren entertainer DeFeestDj.

Kijk voor de voorbereiding/reiskosten bij Prijslijst.


DeFeestDj

+31 (0)6-10981287

Facebook

DeFeestDj

 Echt (Limburg)

Ga voor entertainment voor bedrijven, scholen ect. naar:


DeFeestDj voor de leukste kinderanimatie in heel Nederland, België en Duitsland !!