Werkgebied


Super Disco Show

Stilzitten tijdens de Super Disco Show gaat niet lukken. Want tijdens deze Super Disco Show gaan altijd de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Dansen, springen, swingen en zingen. Meedoen is altijd fun en je kunt ook nog eens geweldige leuke prijzen winnen. Een aanrader voor verjaardag, kinderfeest, schoolfeest, en bijvoorbeeld groep 8 afscheidsfeest!

De Super Disco Show is veel meer dan gewoon een kinderdisco. De Super Disco Show is een 2 en een half uur durende all-in show vol entertainment, show en hits voor jongens én meisjes van ±6 t/m 12 jr. De Super disco show heeft een hoog meezing en meedoe gehalte. En omdat DeFeestDj gebruik maakt van heel veel muzikaal jeugdsentiment is de show ook een geweldige belevenis voor alle volwassenen.

Prijs vanaf €165,-

Verjaardag Disco Show

Stilzitten tijdens de Verjaardag Disco Show gaat niet lukken. Want tijdens de Verjaardag Disco Show gaan altijd de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Dansen, springen, swingen en zingen. Meedoen is altijd fun en je kunt ook nog eens geweldige leuke prijzen winnen. En natuurlijk word de jarige tijdens deze show een aantal keren in het middelpunt gezet.

De Verjaardag Disco Show is veel meer dan een kinderdisco met alleen muziek. De Verjaardag Disco Show is een 2 en een half uur durende all-in show vol entertainment, show en hits voor jongens én meisjes van ±6 t/m 12 jr. De Verjaardag disco show heeft een hoog meezing en meedoe gehalte. En omdat DeFeestDj gebruik maakt van heel veel muzikaal jeugdsentiment is de show ook een geweldige belevenis voor alle volwassenen.

Prijs vanaf €165,-Carnaval Disco Show

Stilzitten tijdens de Carnaval Disco Show gaat niet lukken. Want tijdens deze Carnaval Disco Show gaan altijd de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Dansen, springen, swingen en zingen. Meedoen is altijd fun en je kunt ook nog eens geweldige leuke prijzen winnen.

De Carnaval Disco Show is veel meer dan gewoon een kinderdisco. De Super Disco Show is een 3 uur durende all-in show vol entertainment, show en hits voor kinderen van ±6 t/m 12 jr. De Carnaval Disco Show heeft een hoog meezing en meedoe gehalte. Deze show heeft heel veel leuke podium acts die voor de kinderen leuk zijn om mee te doen en het publiek zullen laten genieten van geweldige optredens. Natuurlijk kan de show in overleg op maat worden aangepast.

Prijs vanaf €275,-

Neon Disco Show

De Neon Disco Show is veel meer dan gewoon een kinderdisco. De Neon Disco Show is een 3 uur durende all-in show vol entertainment, show en hits voor jongens én meisjes van ±5 t/m 12 jr. De Neon disco show heeft een hoog meezing en meedoe gehalte. En omdat DeFeestDj gebruik maakt van heel veel muzikaal jeugdsentiment is de show ook een geweldige belevenis voor alle volwassenen.


Horeca ruimte of thuis, binnen of buiten, de Neon Disco Show kan overal. De Neon Disco Show kan door de compacte installatie zelfs in een woonkamer of garage worden gehouden. De Neon Disco Show is inclusief leuke prijsjes.

 

 

Prijs vanaf €225,-


Apres Ski Disco Show

Dit wordt het leukste winter discofeest van het jaar!

Stilzitten tijdens de Apres Ski  Disco Show gaat niet lukken. Want tijdens deze Apres Ski  Disco Show gaan altijd de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Dansen, springen, swingen en zingen. Meedoen is altijd fun en je kunt ook nog eens geweldige leuke prijzen winnen.

De Apres Ski  Disco Show is veel meer dan gewoon een kinderdisco. De Apres Ski Disco Show is een 3 uur durende all-in show vol entertainment, show en hits voor kinderen van ±6 t/m 12 jr. De Apres Ski  Disco Show heeft een hoog meezing en meedoe gehalte.

En omdat DeFeestDj gebruik maakt van heel veel muzikaal jeugdsentiment is de show ook een geweldige belevenis voor alle volwassenen.

Prijs vanaf €165,-

Sunny Funny Disco Show

Dit wordt het leukste winter discofeest van het jaar!

Stilzitten tijdens de Sunny Funny Disco Show gaat niet lukken. Want tijdens deze Sunny Funny   Disco Show gaan altijd de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Dansen, springen, swingen en zingen. Meedoen is altijd fun en je kunt ook nog eens geweldige leuke prijzen winnen.

De Sunny Funny  Disco Show is veel meer dan gewoon een kinderdisco. De Sunny Funny i Disco Show is een 3 uur durende all-in show vol entertainment, show en hits voor kinderen van ±6 t/m 12 jr. De Sunny Funny  Disco Show heeft een hoog meezing en meedoe gehalte.

En omdat DeFeestDj gebruik maakt van heel veel muzikaal jeugdsentiment is de show ook een geweldige belevenis voor alle volwassenen.

Prijs vanaf €165,-DeFeestDj

06-10981287

Facebook

DeFeestDj

 Echt (Limburg)

Ga voor entertainment voor bedrijven, scholen ect. naar:


DeFeestDj voor de leukste kinderanimatie in heel Nederland, België en Duitsland !!