Werkgebied


Super Disco Show

Stilzitten tijdens de Super Disco Show gaat niet lukken. Want tijdens deze Super Disco Show gaan altijd de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Dansen, springen, swingen en zingen. Meedoen is altijd fun en je kunt ook nog eens geweldige leuke prijzen winnen. Een aanrader voor verjaardag, kinderfeest, schoolfeest, en bijvoorbeeld groep 8 afscheidsfeest!

De Super Disco Show is veel meer dan gewoon een kinderdisco. De Super Disco Show is een 2 en een half uur durende all-in show vol entertainment, show en hits voor jongens én meisjes van ±6 t/m 12 jr. De Super disco show heeft een hoog meezing en meedoe gehalte. En omdat DeFeestDj gebruik maakt van heel veel muzikaal jeugdsentiment is de show ook een geweldige belevenis voor alle volwassenen.

Verjaardag Disco Show

Stilzitten tijdens de Verjaardag Disco Show gaat niet lukken. Want tijdens de Verjaardag Disco Show gaan altijd de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Dansen, springen, swingen en zingen. Meedoen is altijd fun en je kunt ook nog eens geweldige leuke prijzen winnen. En natuurlijk word de jarige tijdens deze show een aantal keren in het middelpunt gezet.

De Verjaardag Disco Show is veel meer dan een kinderdisco met alleen muziek. De Verjaardag Disco Show is een 2 en een half uur durende all-in show vol entertainment, show en hits voor jongens én meisjes van ±6 t/m 12 jr. De Verjaardag disco show heeft een hoog meezing en meedoe gehalte. En omdat DeFeestDj gebruik maakt van heel veel muzikaal jeugdsentiment is de show ook een geweldige belevenis voor alle volwassenen.


SchuimPret Disco Show

Stilzitten tijdens de SchuimPret Disco Show gaat niet lukken. Want tijdens deze SchuimPret Disco Show gaan altijd de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Dansen, springen, swingen en zingen. Meedoen is altijd fun en je kunt ook nog eens geweldige leuke prijzen winnen. Een aanrader voor verjaardag, kinderfeest, schoolfeest, en bijvoorbeeld groep 8 afscheidsfeest!

De SchuimPret Disco Show is veel meer dan gewoon een kinderdisco.

De SchuimPret Disco Show is een 2 en een half uur durende all-in show vol entertainment, show en hits voor jongens én meisjes van ±6 t/m 12 jr. De SchuimPret disco show heeft een hoog meezing en meedoe gehalte. En omdat DeFeestDj gebruik maakt van heel veel muzikaal jeugdsentiment is de show ook een geweldige belevenis voor alle volwassenen.

NeonGlow Disco Show

Stilzitten tijdens de NeonGlow Disco Show gaat niet lukken. Want tijdens de NeonGlow Disco Show gaan altijd de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Dansen, springen, swingen en zingen. Meedoen is altijd fun en je kunt ook nog eens geweldige leuke prijzen winnen. En natuurlijk word de jarige tijdens deze show een aantal keren in het middelpunt gezet.

De NeonGlow Disco Show is veel meer dan een kinderdisco met alleen muziek. De NeonGlow Disco Show is een 2 en een half uur durende all-in show vol entertainment, show en hits voor jongens én meisjes van ±6 t/m 12 jr. De NeonGlow disco show heeft een hoog meezing en meedoe gehalte. En omdat DeFeestDj gebruik maakt van heel veel muzikaal jeugdsentiment is de show ook een geweldige belevenis voor alle volwassenen.


LedPret Disco Show

Stilzitten tijdens de LedPret Disco Show gaat niet lukken. Want tijdens deze LedPret Disco Show gaan altijd de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Dansen, springen, swingen en zingen. Meedoen is altijd fun en je kunt ook nog eens geweldige leuke prijzen winnen. Een aanrader voor verjaardag, kinderfeest, schoolfeest, en bijvoorbeeld groep 8 afscheidsfeest!

De LedPret Disco Show is veel meer dan gewoon een kinderdisco.

De LedPret Disco Show is een 2 en een half uur durende all-in show vol entertainment, show en hits voor jongens én meisjes van ±6 t/m 12 jr. De LedPret disco show heeft een hoog meezing en meedoe gehalte. En omdat DeFeestDj gebruik maakt van heel veel muzikaal jeugdsentiment is de show ook een geweldige belevenis voor alle volwassenen.

LazerFantastik Disco Show

Stilzitten tijdens de LazerFantastik Disco Show gaat niet lukken. Want tijdens de LazerFantastik Disco Show gaan altijd de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Dansen, springen, swingen en zingen. Meedoen is altijd fun en je kunt ook nog eens geweldige leuke prijzen winnen. En natuurlijk word de jarige tijdens deze show een aantal keren in het middelpunt gezet.

De LazerFantastik Disco Show is veel meer dan een kinderdisco met alleen muziek. De LazerFantastik Disco Show is een 2 en een half uur durende all-in show vol entertainment, show en hits voor jongens én meisjes van ±6 t/m 12 jr. De LazerFantastik disco show heeft een hoog meezing en meedoe gehalte. En omdat DeFeestDj gebruik maakt van heel veel muzikaal jeugdsentiment is de show ook een geweldige belevenis voor alle volwassenen.


Carnaval Disco Show

Stilzitten tijdens de Carnaval Disco Show gaat niet lukken. Want tijdens deze Carnaval Disco Show gaan altijd de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Dansen, springen, swingen en zingen. Meedoen is altijd fun en je kunt ook nog eens geweldige leuke prijzen winnen.

De Carnaval Disco Show is veel meer dan gewoon een kinderdisco. De Super Disco Show is een 3 uur durende all-in show vol entertainment, show en hits voor kinderen van ±6 t/m 12 jr. De Carnaval Disco Show heeft een hoog meezing en meedoe gehalte. Deze show heeft heel veel leuke podium acts die voor de kinderen leuk zijn om mee te doen en het publiek zullen laten genieten van geweldige optredens. Natuurlijk kan de show in overleg op maat worden aangepast.

Halloween Disco Show

Tijdens de Halloween Disco Show Kunnen alle kleine griezelfans meedoen met de leukste battles en de spannende danswedstrijd. En wie gaat er naar huis met de beste kostuum prijs?  Meedoen is altijd fun en je kunt ook nog eens geweldige leuke prijzen winnen.

De Halloween Disco Show is veel meer dan gewoon een kinderdisco. De Super Disco Show zit vol entertainment, show en hits voor kinderen van ±6 t/m 12 jr. Geen suffe spelletjes en zeker niet saai. Deze show heeft heel veel leuke podium acts die voor de kinderen leuk zijn om mee te doen en het publiek zullen laten genieten van geweldige optredens. Natuurlijk kan de show in overleg op maat worden aangepast.


Apres Ski Disco Show

Dit wordt het leukste winter discofeest van het jaar!

Stilzitten tijdens de Apres Ski  Disco Show gaat niet lukken. Want tijdens deze Apres Ski  Disco Show gaan altijd de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Dansen, springen, swingen en zingen. Meedoen is altijd fun en je kunt ook nog eens geweldige leuke prijzen winnen.

De Apres Ski  Disco Show is veel meer dan gewoon een kinderdisco. De Apres Ski Disco Show is een 2 en een half uur durende all-in show vol entertainment, show en hits voor kinderen van ±4 t/m 12 jr. De Apres Ski  Disco Show heeft een hoog meezing en meedoe gehalte.

En omdat DeFeestDj gebruik maakt van heel veel muzikaal jeugdsentiment is de show ook een geweldige belevenis voor alle volwassenen.

Sunny Funny Disco Show

Dit wordt het leukste zomer discofeest van het jaar!

Stilzitten tijdens de Sunny Funny Disco Show gaat niet lukken. Want tijdens deze Sunny Funny   Disco Show gaan altijd de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Dansen, springen, swingen en zingen. Meedoen is altijd fun en je kunt ook nog eens geweldige leuke prijzen winnen.

De Sunny Funny  Disco Show is veel meer dan gewoon een kinderdisco. De Sunny Funny i Disco Show is een 3 uur durende all-in show vol entertainment, show en hits voor kinderen van ±6 t/m 12 jr. De Sunny Funny  Disco Show heeft een hoog meezing en meedoe gehalte.

En omdat DeFeestDj gebruik maakt van heel veel muzikaal jeugdsentiment is de show ook een geweldige belevenis voor alle volwassenen.DeFeestDj

+31 (0)6-10981287

Facebook

DeFeestDj

 Echt (Limburg)

Ga voor entertainment voor bedrijven, scholen ect. naar:


DeFeestDj voor de leukste kinderanimatie in heel Nederland, België en Duitsland !!