Het leukste verjaardag disco feest van het jaar!
Geschikt voor elk verjaardagsfeest.

Stilzitten tijdens het Jippie Hiepie Hoera Feest gaat niet lukken. Want tijdens het Jippie Hiepie Hoera Feest gaan altijd de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Dansen, springen, swingen en zingen. Meedoen is altijd fun en je kunt ook nog eens geweldige leuke prijzen winnen. En natuurlijk word de jarige tijdens deze show een aantal keren in het middelpunt gezet.

 

Het Jippie Hiepie Hoera Feest is veel meer dan gewoon een kinderdisco. Het Jippie Hiepie Hoera Feest is een 2 uur durende all-in show vol entertainment, show en battles voor jongens én meisjes van ±4 t/m 12 jr. Geen suffe spelletjes en kinderachtige muziek. Maar super coole battles en een super spannende danswedstrijd waar jongens en meisjes de hele show proberen om een discobandje te winnen. Alle Jippie Hiepie Hoera Feest onderdelen zijn leuk voor jongens en meisjes van ±4 t/m 12 jr.

 

Horeca ruimte of thuis, binnen of buiten, Het Jippie Hiepie Hoera Feest kan overal. Het Jippie Hiepie Hoera Feest kan door de compacte installatie zelfs in een woonkamer of garage worden gehouden.

 

Dit wordt het leukste disco feest voor jong en oud. Het enige wat u regelt is: locatie, eten + drinken en toezicht.  Wim DeFeestDj zorgt ervoor dat het onvergetelijk feest word.

Met o.a. Warming up, JoepToep, Doe de Moonwalk, Hieperdepiep dans, Leds Dance danswedstrijd, TikTok Battles en nog veel meer.


Alle Disco Shows zijn inclusief geluid, licht, beeld, prijsjes/disco bandjes en disco diploma’s.

En natuurlijk de ervaren entertainer DeFeestDj.


Maak met de leuke extra's elk feest nog exclusiever.


Middag   €195,-  excl. 9% btw
  Avond     €225,-  excl. 9% btw
120 minuten
Ledscherm of beamer + scherm
Leeftijd ±6 t/m 12 jr.
Geluid tot 50 deelnemers
4x Disco Licht
1x ervaren kinder DJ-entertainer
15x disco bandjes/prijsjes
Tot 50 km inbegrepen, vanaf 50 km €0,55 p/km (Echt(L)

Deze Disco Show is ook geschikt voor kinderen met een handicap, vraag naar de mogelijkheden.


Voor vragen over shows, beschikbaarheid en boekingen belt u +31 (0)6-10981287.

Marleen en Arnaud
en co:

 

Arnaud had de dag van zijn leven. Hij vindt dat elke zondag de feestdj moet komen, zegt hij!! Ook de volwassenen hebben erg genoten van je muziek en entertaining! Het was gewoon super!
Dus ga vooral zo door!


DeFeestDj

+31 (0)6-10981287

Facebook

DeFeestDj

 Echt (Limburg)

Ga voor entertainment voor bedrijven, scholen ect. naar:


DeFeestDj voor de leukste kinderanimatie in heel Nederland, België en Duitsland !!