Deze Disco Show is ook geschikt voor kinderen met een handicap, vraag naar de mogelijkheden.

Dit wordt de leukste muziekles van het jaar!
Zeer geschikt voor de muziekles op elke school en opvang


Tijdens de Disco School gaan we eerst met een paar hele leuke platen de spieren losmaken. Daarna gaan we verder met een hele leuke muziekles met muziek en dansjes van vroeger en nu waar natuurlijk op gedanst word. Bij Doe de Moonwalk gaan we kijken wie het beste kan Moonwalken. Tijdens de Geschiedenisdans gaan we vanaf de jaren 20 van de vorige eeuw tot nu dansend de geschiedenis door. Als afsluiting gaan we luchtgitaar spelen. Dit word de leukste muziekles van het jaar! 

 

Stilzitten tijdens de Disco School gaat niet lukken. Want tijdens deze Sunny Funny Disco Show gaan altijd de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Dansen, springen, swingen en zingen. Meedoen is altijd feest en je kunt ook nog eens geweldige leuke prijzen winnen.

De Disco School heeft een hoog meezing en meedoe gehalte en is geschikt voor kinderen van ±6 t/m 12 jr. Deze show is zeer geschikt om de bijvoorbeeld de muziek les nog leuker te maken. Voor alle andere feesten etc. op school zijn alle andere thema's meer geschikt.

 

DeFeestDj is een ervaren Kids DJ-entertainer die de kinderen moeiteloos kan bezighouden met disco onderdelen die alle kinderen leuk zullen vinden.

 

Nog niet alles geregeld maar al wel een datum gepland voor deze show!

Reserveer hiernaast gauw de datum.

Disco School

125,-*
±20 t/m 50
±6 t/m 12 jr.
2 uur
incl.  geluid
incl. licht
incl. beeld
Eerste 50 km 25 euro, daarna 5 euro voor elke extra 50 km vanaf Echt (Limburg)
 

 *Dit tarief is alleen geldig tijdens schooluren.DeFeestDj

06-10981287

Facebook

DeFeestDj

 Echt (Limburg)

Ga voor entertainment voor bedrijven, scholen ect. naar: