leuk voor jong en oud

EEN UNIEK KINDERFEEST


DeFeestDj zorgt al meer dan 25 jaar dat elk feest een feest wordt waar nog lang over nagepraat zal worden. Met een Disco Show van DeFeestDj is elk feest vooraf een zorg minder. Geluid, licht, beeld, disco effecten, dans battle's, dans wedstrijd, prijsjes en nog veel meer horen standaard bij een twee en half uur durende show. Alle gasten zullen zich amuseren met het leukste entertainment van Nederland en omstreken.


Inclusief

Disco Shows zijn inclusief:


– 2,5 uur kinderdisco entertainment
– geluid, licht , beeld en disco effecten
– leuke prijzen en disco diploma's
– ervaren kinder DJ-entertainer

Horeca ruimte of thuis, binnen of buiten, de Disco Show kan overal. De Disco Show kan door de compacte installatie zelfs in een woonkamer of garage worden gehouden. Elke Disco Show is inclusief prijzenpakket t.w.v. 10 euro.

Geluid licht en beeld!

De Disco Shows zijn veel meer dan gewoon een kinderdisco waar meestal alleen wat plaatjes worden gedraaid en simpele spelletjes worden gedaan. Disco Shows van DeFeestDj zitten vol met de leukste battles in allerlei thema’s zoals o.a. de Luchtgitaar battle en de Hakke Takke battle.
En Wim DeFeestDj maakt niet alleen gebruik van geluid en disco effecten maar ook van beeld! Deelnemers kunnen d.m.v. het beeld nog veel meer beleven en meedoen met de leukste danswedstrijd voor kinderen.

Tijdens de battles en de danswedstrijden zijn er ook prijsjes te winnen! Voor alle deelnemers is er na elke show een disco diploma.

Alle Leeftijden

De Disco Shows zijn geschikt voor alle basisschool leeftijden en voor alle locaties, binnen en buiten. Van huiskamer tot zaal en van school tot camping of evenement. DeFeestDj maakt er overal een onvergetelijk feestje van.

 

Stilzitten tijdens de Disco Show gaat niet lukken. Want tijdens de Disco Show gaan altijd de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Dansen, springen, swingen en zingen. Meedoen is altijd fun en je kunt ook nog eens geweldige leuke prijzen winnen.


Wat kun je verwachten?

De leukste oplossing voor bijvoorbeeld een verjaardag, Wim DeFeestDj heeft niet zo heel lang nodig om alles op te bouwen voor de kinderdisco en is ongeveer een uur vooraf aanwezig voor de gasten zullen arriveren. Als alle gasten aanwezig zijn kan het feest losbarsten. We gaan eerst van links naar rechts en dan zo hoog mogelijk springen om de spieren lekker los te maken. Dan is het tijd voor de Maffe Disco Les zodat iedereen extra goed klaar is voor alle battles.

Tijdens de battles kunnen de meisjes en de jongens laten zien wie er het beste kan "hakke, breakdansen rok en rolle" en nog veel meer.

 

Tussen de battles kunnen alle deelnemers tijdens de leukste danswedstrijd Everybody Dance Now laten zien wie er het best de dance moves van het scherm onder de knie heeft. 5 jaar geleden waren het vooral de meisjes die aan de dansjes mee wouden doen. Maar tegenwoordig staan de jongens vaker als eerste op de dansvloer. Door o.a. de dance games zoals Just Dance staan zowel de jongens en de meisjes  vooraan om mee te doen aan de leukste danswedstrijd tijdens de Disco Show. 

De allerbeste worden beloond met een echt winnaars disco bandje in felle neon kleuren (winnen lukt ook als je maar je best doet!). Al willen alle kinderen het liefst het gouden disco bandje winnen!

 

Natuurlijk word de jarige op een verjaardagsfeestje extra in het zonnetje gezet.

Voor alle deelnemers is er na elke show een disco diploma.

Een Disco Show boeken/reserveren

1. Vul het aanvraag formulier in en Wim DeFeestDj mailt u de offerte met het akkoord formulier vrijblijvend toe.

 

2.Na ontvangst van het akkoord formulier dat u bij de offerte ontvangt stuurt Wim DeFeestDj u per mail de bevestiging met alle info over de Disco Show.

 

3. Nodig alle gasten uit voor de leukste Disco Show van Nederland en omstreken.

 

De voorpret kan beginnen!

Bellen kan natuurlijk ook, Wim DeFeestDj vertelt graag over de Disco Show en de mogelijkheden +31 (0)6-10981287


√ Ook geschikt voor grote groepen, je kunt de hele school klas tegelijk uitnodigen.

 

√ Binnen, buiten, thuis, zaal, een Disco Show kan op elke locatie.

 

√ De leukste oplossing voor elke verjaardag.

 

√ De Disco Show zit vol met het leukste entertainment voor alle kinderen.

 

√ Deze Disco Show is ook geschikt voor kinderen met een handicap, vraag naar de mogelijkheden.

Wat kost het?

Pakket 1: 2 uur show €150,-  excl. 9% btw

(alleen te boeken op ma t/m do, niet op feestdagen)
geluid (tot ± 20 pers.) lichtset basis, beeld en DeFeestDj.
10 prijsjes/disco bandjes disco diploma’s voor alle deelnemers.

 

Pakket 2: 3 uur show €195,-  excl. 9% btw
geluid  (tot ± 50 pers.), lichtset basis + 4x disco-lampen, beeld en DeFeestDj, 15 prijsjes/disco bandjes, disco diploma’s voor alle deelnemers.

 

Pakket 3: 3 uur show €225,-  excl. 9% btw

geluid (tot ± 100 personen), licht-set groot (gobo led effect, led-bar, discobol, 2x led-tube ), RGB-laser of Neon lichtset, 2x led-rookmachine en bellenblaas-machine, beeld en DeFeestDj, 25 prijsjes/disco bandjes en disco diploma’s voor alle deelnemers.


voorbereiding/reiskosten:

binnen 40 km vanaf Echt-Susteren (L) : €10,-

kijk voor meer info bij Prijslijst.


Extra's

Met pakket 3 kun je kiezen voor 1 van de spectaculaire extra's om elk feest nog completer te maken.

Neon pakket

Maak de Disco Show nog spannender met het Neon pakket. De extra neon/uv/glow lampen zorgen voor een extra cool lichteffect in de disco ruimte. En met de neon schmink stiften wordt het nog leuker! De winnaars disco bandjes zijn deze avond nog beter te zien.

3x uv lampen, 1x set neon schmink stiften.

RGB Lazer

Met deze RGB lazer word elk feest nog spectaculairder!

Samen met de rookmachine word elke feestruimte een echte discotheek.

MiniPodium

Zelf geen overkapping of tent? Met het MiniPodium is dat zo opgelost! Klik hier voor meer info...

Extra's kun je op het aanvraag formulier aankruisen.DeFeestDj

06-10981287

Facebook

DeFeestDj

 Echt (Limburg)

Ga voor entertainment voor bedrijven, scholen ect. naar:


DeFeestDj voor de leukste kinderanimatie in heel Nederland, België en Duitsland !!